Ouderraad

De ouderraad is er om met directie, leerkrachten en leerlingen samen te werken aan de uitbouw van een degelijke school. In de loop van het schooljaar leidt de ouderraad tal van organisaties in goede banen. Denken we hierbij aan de diverse gespreksavonden die telkens in verband staan met de door de kinderen in de klas behandelde onderwerpen of die ouders kunnen helpen met de verdere studie van hun kinderen. Natuurlijk mogen we projecten zoals het schoolbal, de wafelslag of de scholencross niet vergeten.
Om al deze activiteiten te kunnen op touw zetten, zijn er echter veel helpende handen nodig. Niet alleen mensen die met raad en daad helpen, maar ook zij die liever het denkwerk verrichten zijn bij ons van harte welkom. Het is trouwens in het belang van onze kinderen dat onze school, dankzij de werking van de ouderraad, meer armslag heeft om onze kinderen iets meer te geven. De ouderraad is een groep die open staat voor suggesties, kritiek, voorstellen en ideeŽn en zo haar steentje bijdraagt om de school verder uit te bouwen.

Samenstelling

Voorzitter: Anita Langers
Penningmeester: Stephanie Gunzburg
Bestuurslid: Gitte Delanghe
Bestuurslid: Inge Bosmans
Bestuurslid: Siegrid Peeters
Bestuurslid: Stijn Lauriks

Agenda

De agenda van de ouderraad is mee opgenomen in de kalender. Klik hier om naar de kalender te gaan.

Verslag van 21 september 2017

Contact - Inschrijven

ouderraad@sint-vincentschool.be Inschrijvingsformulier

Gezichten